Biedriņš ierodas 'Warriors' treniņnometnē un gatavs cīnīties par vietu sastāvā

foto csnbayarea.com
foto csnbayarea.com

Latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš ieradies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas ”Warriors” treniņnometnē un gatavs cīnīties par vietu komandas sastāvā, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Pagājušajā nedēļā Biedriņam asu kritiku veltīja komandas galvenais treneris Marks Džeksons, jo latviešu basketbolists, atšķirībā no citiem vienības spēlētājiem, kopā vēl negatavojās jaunajai sezonai. Lai gan ”Warriors” treniņnometne sākas tikai otrdien un Biedriņš nav pārkāpis līgumu, Džeksonu basketbolista attieksme neiepriecināja.

Pirmdien Biedriņš bija kopā ar komandas biedriem un arī neatteica komentārus vietējiem žurnālistiem, atspēkojot kritiku.

”Es trenējos individuāli, tas arī viss. Mana atdeve vienmēr ir bijusi tādā pašā līmenī, kā tagad, un arī līdz šim. Tas nenozīmē, ka es neesmu smagi strādājis. Pēdējā mēneša laikā man treniņi bija divreiz dienā. Jūtos lieliski,” teica Biedriņš. ”Tas, ka es nebiju šeit kopā ar komandas biedriem, nenozīmē, ka nestrādāju.”

Biedriņš uzskata, ka fiziskā forma viņam ir līdzīga kā 2008./2009.gada sezonā, kas līdz šim ir bijusi veiksmīgākā karjerā. Tomēr basketbolists atzīst, ka viņam joprojām ir problēmas ar pārliecību.

”Diemžēl, man bija daži ne pārāk labi gadi, un es zināmā mērā pārstāju ticēt sev. Es zinu, ko cilvēki domā par mani, taču tas mani vairs neuztrauc. Es veltu uzmanību sev, esmu gatavs doties laukumā un pierādīt, ka cilvēki ir kļūdījušies,” apņēmības pilns ir 26 gadus vecais basketbolists.

”Warriors” pamatcentrs šajā sezonā būs austrālietis Endrūs Boguts, bet par otrā centra vietu Biedriņam treniņos nāksies smagi cīnīties ar jauno Festusu Ezeli. Pirmo pārbaudes spēli ”Warriors” aizvadīs 7.oktobrī pret Losandželosas ”Lakers”, bet NBA jauno sezonu ”kareivji” iesāks 31.oktobrī ar maču pret Fīniksas ”Suns”.


Написать комментарий