Rēzeknes pilsētas dome piedalīsies jaunā projektā

foto fgmcgreger.com
foto fgmcgreger.com

Piektdien, 28. septembrī, Rēzeknes pilsētas domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu atbalstīt Domes dalību Igaunijas, Latvijas un Krievijas pārrobežu sadarbības projektā „Veselīga dzīvesveida popularizēšana, organizējot sporta pasākumus Latgales un Pleskavas reģionos” (CROSSBO ACTIVE), informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Kā informēja Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vadītājs Aleksejs Stecs, projekta mērķis ir atrisināt sociālās atstumtības, neveselīga dzīvesveida un sporta aprīkojuma nepietiekamības problēmas. Mērķa grupas ir problemātiskā jaunatne, ģimenes ar zemu ienākumu līmeni, cilvēki, kas atrodas riska zonā, viņi tiks iesaistīti dažādās sabiedriskās aktivitātēs. Projekta ietvaros tiks iegādāts sporta inventārs un plānoti vairāki turnīri volejbolā, pludmales volejbolā, basketbolā, hokejā, futbolā un telpu futbolā, kas notiks Latgalē un Pleskavas reģionā.

Projekta ietvaros kopējais finansējums Rēzeknei ir 24 818,16 eiro, tajā skaitā pašvaldības līdzfinansējums ir 4397,88 eiro, kas sastāda 25% no sporta inventāra izmaksām un 15% no sporta turnīru organizācijas izmaksām pašvaldībā.


Написать комментарий