Daugavpils jaunieši tiek aicināti aktīvi piedalīties fotokonkursā „Parādi pilsētu viesiem!”

foto tommyimages.com
foto tommyimages.com

Vēl augustā Jaunatnes departaments izsludināja konkursu visiem fotogrāfiem „Parādi pilsētu viesiem!”, piedalīties kurā tika aicināti jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Pēc konkursa rīkotāju vārdiem, pasākuma mērķis ir ne tikai veicināt jauno pilsētnieku radošo darbību, bet arī stiprināt patriotiskas jūtas un iesaistīt jauniešus aktīvi līdzdarboties Daugavpils tūrisma attīstības programmā. 

Saskaņā ar konkursa noteikumiem, katrs dalībnieks var iesniegt ne vairāk par 5 fotogrāfijām, kurās būtu attēlotas pilsētas ainavas, ēkas vai kādi citi ievērojamie objekti, kas kļūtu par lielisku fonu, uz kura varētu fotografēties pilsētas viesi. Komisija vērtēs konkursa darbus, ņemot vērā radošo pieeju un individuālo redzējumu, kā arī fotogrāfiju māksliniecisko oriģinalitāti un tehnisko izpildījumu.

Jaunatnes departamenta speciāliste Evita Lukša pastāstīja, ka konkursa rīkotāji nolēmuši pagarināt konkursa norisi uz vienu nedēļu un cer uz Daugavpils jauniešu aktivitāti. Fotogrāfijas var iesniegt līdz šī gada 19.oktobrim, sūtot tās uz e-pastu fotokonkursam@inbox.lv vai izdrukātā veidā iesniedzot personiski Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā, kas atrodas Saules ielā 5a. Sūtot vai iesniedzot fotogrāfijas, jānorāda vārds, uzvārds, vecums un kontaktinformācija - e-pasts un kontakttālrunis.

Fotogrāfijām jābūt iesniegtam JPG formātā, darbs nedrīkst pārsniegt 3MB un tam jāatbilst konkursa noteikumiem.

Radušos jautājumus var noskaidrot Jaunatnes departamentā vai piezvanot Evitai Lukšai pa tālruni 65422304, 27028209.


Написать комментарий