Oktobra vidū savu jauno sezonu Krievu kultūras centrs sāks jaunās telpās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Krievu kultūras centrs no Tautas ielas ir pārcēlies uz jaunām telpām Varšavas ielā 14. 25. septembrī jaunās centra telpas apskatīja Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs, informē Daugavpils pašvaldība.

Viņš apskatīja telpas, tikās ar centra vadītāju un iepazinās ar paveiktajiem darbiem. Centrs uz šīm telpām pārcēlās pirms mēneša. Pa šo laiku daudz ir izdarīts.

Vitālijs Azarevičs izteica gandarījumu par redzēto, jo paveikts ir milzīgs darbs. Viņš izsaka lielu pateicību Krievu kultūras centra kolektīvam par ieguldītajiem spēkiem un izdomu. Viņš ir pārliecināts, ka jaunās un plašās telpas dos arī jaunas iespējas. Novēlēja ieceru veiksmīgu piepildījumu un vēl lielāku ieguldījumu pilsētas kultūras dzīvē, tādas iespējas paver jaunās telpas..

Krievu kultūras centra vadītāja Geroida Bogdanova izteica lielu pateicību Daugavpils Domes vadītājiem, deputātiem  par šo sen gaidīto un lielisko dāvanu. Tagad ir jaunas ieceres un arī iespējas tās realizēt.

Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska cer, ka Krievu kultūras centra trešās mājas būs pašas labākās. Viņa novēlēja jaunas radošās idejas un veiksmīgu to piepildījumu.


Написать комментарий