Daugavpils 27.bērnudārzs saņēma „Latvijas Izglītības inovācijas balvu 2012”

foto manamarite.lv
foto manamarite.lv

Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde ziņo, ka 27.bērnudārza inovācija “Projekta „Bērnu modes teātris” īstenošana pirmsskolā” ieguvusi „Latvijas Izglītības inovācijas balvu 2012”.

Šāda veida balvas tika pasniegtas Eiropas Sociālā fonda projekta „Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos” ietvaros, kura noslēguma seminārs norisinājās 25.septembrī. Projekta gaitā pedagogi dalījās pieredzē, savukārt labāko ideju par bērnu motivēšanu zināšanu iegūšanai autori tika apbalvoti ar „Latvijas Izglītības inovācijas balvu 2012”.

Minētā balva tika pasniegta jau otro gadu un tās mērķis ir popularizēt inovatīvus projektus izglītības jomā, aicinot pedagogus pieteikt savas interesantas idejas. Inovāciju iniciatori, kuri tiek atzīti par labākiem un kuri piedāvā jaunas metodes un pieejas, tiek apbalvoti ar Goda rakstiem un naudas balvām.

No Daugavpils „Izglītības inovācijas balvai 2012” pieteikumu bija iesniegusi arī J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskola, kas piedāvāja inovāciju “Daudzfunkcionālā muzejstundu programma”.


Написать комментарий