'UgunsGrēka' fanus pārsteidz negaidīts pavērsiens

publicitātes foto
publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks jaunās sezonas notikumi turpina pārsteigt – brīdī, kad skatītāju sirsniņas priekā notrīc, jo šķiet, ka Leona un Elizabetes (attēlā) jūtas uzplauks ar jaunu kvēli, atklājas pārsteigums – Elizabetei, izrādās, ir bērns, un viņa tēvs vismaz pagaidām nav Leons.

Lai gan seriāla jaunajā sezonā Ģirta Ķestera atveidotais Leons un Maijas Doveikas spēlētā Elizabete laimīgi dzīvo katrs ar savu mīļoto, televīzijas skatītāji turpina katru darba dienas vakaru ieslēgt TV3 cerībā, ka jaunās ģimenes izjuks un bijušie mīlētāji atkal priecēs skatītājus ar kaisles uzplūdiem.

Pirmdienas, 17. septembra, vakarā jau likās, ka seriāla veidotāji apžēlojušies par uzticīgajiem skatītājiem - šoreiz UgunsGrēka sērijā dzirksteles starp Leonu un Elizabeti šķīda ar jaunu sparu.

Kad abi palika divatā un gremdējās atmiņās par pagājušiem laikiem, likās, ka seriāla veidotāji nolēmuši vairs nemocīt skatītājus, un jau piektajā jaunās sezonas sērijā priecēt Latviju ar Leona un Elizabetes mīlas atjaunošanu.

Tomēr tā nenotika. Leons jau romantiskā sarunā valdzinoši smaidīja, likdams sarkt un mulst Elizabetei, bet te pēkšņi, pašā liktenīgākajā brīdī, pašā nomaļākajā viesnīcas stūrītī Leonu un Elizabeti iztraucēja negaidīti viesi.

Vēl pārsteidzošāka sakritība - pāri negaidīti pārsteidza Elizabetes vīramāte Lūcija un viņas dēliņš Augusts - abiem, pirmo reizi ierodoties viesnīcā, bija sagadījies uzreiz ieklīst nomaļā istabiņā, uzskrienot tieši virsū nelaimīgajiem mīlētājiem.

Pārsteigums Leona sejā, uzzinot, ka Elizabetei ir jau paliels puišelis, bija visai iespaidīgs, taču skatītāji nezaudē cerības par to, ka bērniņš nebūs šķērslis Leona un Elizabetes mīlas atdzimšanai. Lielākajiem optimistiem atliek likt cerības uz Augustiņa vecumu - puika ir pietiekami liels, lai notikumu gaitā nejauši atklātos, ka tā tēvs ir Leons.

Kamēr jūtīgākās sirsniņas joprojām apraud Leona un Elizabetes zudušo mīlu, citi skatītāji jau jūsmo par otrā plāna intrigām. Skaidrs, ka varenu devu jautrības UgunsGrēkā ienesīs Regīnas Devītes Zenta, kura biznesa interešu vārdā spiesta izlikties par sievu Ulda Dumpja Aivaram.


Написать комментарий