Nākamnedēļ Latvijā būs vasarīgi siltas dienas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pēc šonedēļ piedzīvotājām lietainajām un samērā drēgnajām dienām nākamās nedēļas vidū vietām Latvijā būs vasarīgi silts, kad gaiss iesils līdz plus 25 grādiem.

Kā aģentūru LETA informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā, brīvdienās un nedēļas pašā sākumā gaisa temperatūra dienā pakāpsies līdz plus 20 grādiem, bet, sākot ar otrdienu, laiks uzlabosies un gaiss iesils jau līdz plus 18, plus 23 grādiem, bet 12.septembrī vietām gaisa temperatūra var pakāpties līdz plus 25 grādiem.

Līdz ar siltajām dienām arī nokrišņi mitēsies, bet, sākot jau ar nākamās darba nedēļas otro pusi, laiks atkal kļūs lietaināks un drēgnāks.

Kopumā septembris tiks aizvadīts gan ar lietainām dienām un aukstām naktīm, gan ar siltām un saulainām dienām. Pašreizējās prognozes liecina, ka septembra vidējā gaisa temperatūra būs nedaudz virs normas, savukārt nokrišņu daudzums būs ap normu.

Atsevišķos periodos būs gan dienas ar nokrišņiem un stipru vēju, kad gaisa temperatūra nepārsniegs plus 15 grādus, gan arī aukstas naktis ar salnām, bet būs arī patīkami siltas un saulainas dienas.


Написать комментарий