Nauda iztērēta vadības līgumos, citu telpu remontam un medicīnisko iekārtu iepirkšanai.

Pēc amatpersonas teiktā, pašlaik no 66 miljoniem ir atlikuši 49 miljoni latu. Būvniecība reāli varētu sākties nākamajā gadā. Projekts tika sākts 2007.gadā. Lielākais naudas avots ir Eiropas Savienības fondi. Projekta veicēji ir pieprasījuši projekta īstenošanas termiņa pagarinājumu.

Tuvākais uzdevums ir konkursa izsludināšana par tehniskā projekta izstrādi.

Pēc veselības ministres Ingrīdas Circenes ("Vienotība") teiktā, pašreiz tas ir jauns projekts, kas tiks īstenots par mazāku finansējumu, nekā sākotnēji plānots, taču tas esot izdarāms. Tur iecerēts izvietot ambulatoro pakalpojumu sniedzējus, jo pašlaik poliklīnika esot nepieņemama pakalpojumu sniegšanai.

Jau vēstīts, ka nepietiekamā finansējuma dēļ iestrēdzis vērienīgais Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas jaunā korpusa būvniecības projekts, kurā celtniecības darbus bija plānots sākt jau šovasar.

Vēl pērnā gada rudenī iepriekšējās valdes laikā tika prezentētas jaunā korpusa skices, un projekta autori prognozēja, ka būvdarbi varētu sākties 2012.gada vasarā, taču pašlaik būvniecības sākšanas termiņu vairs nav iespējams noteikt, aģentūrai BNS iepriekš pavēstīja slimnīcas pārstāve Ieva Stibe, paužot slimnīcas jaunās valdes viedokli.

Stradiņa slimnīcas attīstības projekts aizsākās 2006.gadā ar starptautisku plenēru, bet 2008.gada nogalē beidzās Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa būvniecības publiskā apspriešana. 2009.gada martā tika saņemts Rīgas domes apstiprināts projektēšanas un arhitektūras uzdevums. 2010.gada oktobrī Stradiņa slimnīcā tika sākta ēku demontāža, lai atbrīvotu vietu slimnīcas jaunā korpusa būvlaukumam.

Savukārt pērnruden, iepriekšējās slimnīcas valdes darbības laikā, tika prezentētas Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa skices, un tolaik slimnīcas Attīstības biroja vadītājs Aldis Rozenbergs norādīja, ka jaunā korpusa būvniecība sāksies 2012.gada vidū, bet ekspluatācijā to varētu nodot 2014.gada beigās. Kopējās projekta izmaksas tika lēstas 90–100 miljonu latu apmērā.