Jaunā “FIAT Panda” iegūst pilnpiedziņu

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kompānija "FIAT" publicējusi pirmo oficiālo informāciju par pilnpiedziņas modifikāciju "4x4" jaunās paaudzes "Panda" modelim. No standarta modeļa tas atšķirsies ne tikai tehniski, bet arī vizuāli. Plašākai sabiedrībai pilnpiedziņas "FIAT Panda" tiks parādīta septembrī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"FIAT Panda" pilnpiedziņas versijā vizuāli atšķirsies ar citādu priekšējo un aizmugurējo buferi, kam ir alumīnija dekoratīvie elementi. Tāpat automobilim apakšā ir metāla aizsargplāksnes. Vēl pilnpiedziņas modelim būs pieejami divi jauni virsbūves krāsojumi – "Sicilia" oranžais un "Toscana" zaļais.

Arī interjers pilnpiedziņas "FIAT Panda" modifikācijai nedaudz atšķirsies. Pircēji varēs izvēlēties vienu no trim jaunajiem salona apdares materiāliem, tostarp ar mākslīgo ādu. Interjerā arī būs jauns papildus nodalījums sīklietām.

Jaunās paaudzes "FIAT Panda 4x4" būs pieejams ar kādu no diviem dzinējiem – 85 zirgspēku jaudīgo 0,9-litru "TwinAir" turbopūtes benzīna motoru vai 75 ZS jaudīgo "TwinJet II" 1,3-litru dīzeļa agregātu. Abi dzinēji tiek sajūgti ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Bāzes komplektācijā "FIAT Panda 4x4" iegūs elektronisko braukšanas stabilizācijas sistēmu un starpasu diferenciāļa elektronisko imitāciju, kas patstāvīgi sadalīs griezes momentu starp riteņu asīm atkarībā no saķeres ar ceļa segumu. Vēl standarta aprīkojumā būs klimata kontrole, audio sistēma ar MP3 atbalstu, elektriski regulējamie sānskata spoguļi un 15 collu riteņi.

Atgādinām, ka jaunās paaudzes "FIAT Panda" tika prezentēts pērnā gada rudenī Frankfurtē. Vēlāk gaidāma arī šī modeļa sportiskā modifikācija "Abarth".


Темы: , , ,
Написать комментарий