Izvēlēta pasaulē skaistākā precētā sieviete

publicitātes foto
publicitātes foto

Precēto sieviešu skaistumkonkursā Mrs Universe, kas aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās Krievijas pilsētā Rostovā pie Donas, triumfējusi Kolumbijas pārstāve Laila Martinesa (attēlā), kurai, kā baumo mediji, uzvarēt palīdzējusi kolumbiešu mafijas nauda.

30 valstu pārstāvju konkurencē titulu "Vice Mrs Universe" saņēma ASV pārstāve, bet maskavietei Ivetai Ševčenko piešķīra titulu "Mrs Beauty".

Konkurss Mrs Universe, kas formāta ziņā līdzinās Miss World un Miss Universe, atšķiras ar to, ka tajā piedalās precētas sievietes, kurām ir bērni.

Konkursa dalībnieces sacentās vairākos iznācienos - gan vienādos tērpos, gan vakartērpos un peldkostīmos, bet izklaides programmā viņām bija jādzied karaoke, jāpozē pie peldbaseina, kā arī jādemonstrē savas labākās iemaņas.

Atsevišķa pasākuma daļa bija veltīta diskusijām par dažādiem sievietēm aktuāliem jautājumiem. Šajā forumā aktīvi uzstājās arī gaišmatainā Latvijas pārstāve - Ilze Ģederte, kura bija sagatavojusi prezentāciju par iemesliem, kāpēc vecāki pamet savus bērnus (šo video sižetu var noskatīties šeit).

Uzvarētāja Laila Martinesa ir precējusies desmit gadus, viņas meitai Mišelai ir seši gadi. Kolumbietei ir juristes izglītība, kā arī viņa vada raidījumu vietējā televīzijā. Martinesa vada arī labdarības fondu, kas palīdz no vardarbības cietušiem bērniem.

Saskaņā ar vietējo plašsaziņas līdzekļu ziņām Lailas vīrs ir viens no pazīstamākajiem Kolumbijas narkobaroniem Huans Karloss Martiness ar iesauku Pučo. Tieši Pučo esot licis dzīvesbiedrei piedalīties konkursā un pat pats ieradies Krievijā, lai vērotu šovu klātienē.

Daži Krievijas un Ukrainas laikraksti pat apgalvo, ka Laila Martinesa uzvarējusi, tikai pateicoties bagātīgam kukulim, ko konkursa žūrija saņēmusi no kolumbiešu mafijas.


Написать комментарий