Daugavpils sievietes-uzņēmējas atbalstīja akciju-festivālu „Laimīgā ģimene”

foto Sociāla parvalde
foto Sociāla parvalde

Inese un Marina ir pazīstamas pilsētā ne tikai ar savu veiksmīgo uzņēmējdarbību (viena ir kāzu kleitu salona „Diadēma” īpašniece, bet otra – tūrisma aģentūras „Mari” īpašniece), bet arī ar savu aktīvu darbību pilsētas sabiedriskajos pasākumos.

Tāpēc ir pašsaprotami, ka viņas ieradās Sociālo lietu pārvaldē, lai piedāvātu savu palīdzību tradicionālā festivāla „Laimīgā ģimene” organizācijā. Gaļinai (klubs „Tamideja”), kura no organizē līgavu parādi, bija izteiktas idejas un priekšlikumi. Ģimene – pats svarīgākais katra cilvēka dzīvē. Tas ir sociālās labdarības akcijas galvenais moto jau sešu gadu garumā, kuru pirmo reizi sociālie darbinieki organizēja 2007.gadā pilsētas Centrālajā parkā.

Katru gadu tiek izvelēta akcijas tēma. Šajā gadā tā ir labestība un paaudžu solidaritāte. Tāpēc līgavu parādē, koncertos, sacensībās, radošās darbnīcās, visās aktivitātēs, stacijās, pilsētiņas piedalīsies dažādu paaudžu cilvēki – no mazuļiem līdz dzīves pieredzes bagātiem Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem.

Sociālo lietu pārvalde ielūdz pilsētas iedzīvotājus un pilsētas ciemiņus uz starptautisko akciju-festivālu „Laimīgā ģimene”, kura notiks 26.augustā pilsētas Centrālajā parkā. Atklāšana plkst.12.00.

Pieņemam pieteikumus dalībai koncertā, stacijās, radošajās darbnīcās utt. Jūs varat festivāla laikā izpaust sevi kā mākslinieki, fotogrāfi, dejotāji, dziedātāji utt. Šis festivāls ir visiem un katram.

P.S. Bez piedalīšanās festivālā, salona „Diadēma” īpašniece uz Bērnu namu-patversmi „Priedīte” atveda humanitāro palīdzību apavu un apģērba veidā.

Kontakttālrunis 65423700 soclp@soclp.lv