Nadals atsauc dalību no Londonas olimpiskajām spēlēm

foto chalkthemup.com
foto chalkthemup.com

Dalību no gaidāmo Londonas olimpisko spēļu tenisa turnīra ceturtdien atsaucis ATP pasaules tenisa ranga trešās vietas īpašnieks Rafaels Nadals no Spānijas.

Zīmīgi, ka esošajam olimpiskajam čempionam iepriekš tika uzticēts nest savas valsts karogu Olimpiādes atklāšanas ceremonijā, bet tagad šiem pienākumiem vajadzēs meklēt citu veicēju.

Sportists šādu izvēli skaidro ar nespēju atgūt nepieciešamo sportisko formu pēc nesenajiem savainojumiem.

"Šī ir viena no mana mūža skumjākajām dienām," izteicies Nadals. "Es allaž esmu sapņojis nest savas valsts karogu Olimpiādē, tāpēc varat iedomāties, cik man ir grūti pieņemt šādu lēmumu."

Periodā pirms olimpiskajām spēlēm Nadals cerēja izārstēt ceļgala savainojumu.

Nadals iepriekš piedalījies divās olimpiskajās spēlēs.

Iepriekš bija plānots, ka Londonas olimpiskajās spēlēs Nadals piedalīsies vienspēļu turnīrā un arī dubultspēļu sacensībās, kurās spēlēs pārī ar Marselu Granoljersu.

Nadals bija ceturtais tenisists, kuram uzticēts nest savas valsts karogu Londonas Olimpiādes atklāšanas ceremonijā. Iepriekš šo godu izpelnījās arī ATP ranga vicelīderis Novāks Džokovičs, kurš nesīs Serbijas karogu, pasaules pirmajai raketei Rodžeram Federeram uzticēts Šveices karogs, bet WTA ranga pirmās vietas īpašniece Marija Šarapova nesīs Krievijas karogu.


Написать комментарий