Ekskluzīvas automašīnas vadītājs atkal ir pārkāpis noteikumus, novietojot automašīnu Daugavpils centrā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils ir ne tikai iespēju pilsēta, bet arī uzmanīgu iedzīvotāju pilsēta. Kārtējā reizē mūsu vērīgie pilsētnieki fiksēja, ka atpazīstamā automašīna ir pārkāpusi ceļu satiksmes noteikumus.

Izrādījās, ka vakar vakarā pilsētas centrā redzēja pazīstamu ceriņkrāsu Chrysler Prowler, kurš atkal bija nepareizi novietots.

Automašīnai līdzīgā «skudra», kas pieder pilsētā pazīstamam cilvēkam, bija atstāta gājēju pārejas tuvumā pie totalizatora. Kaut arī, saskaņā ar ceļu satiksmes noteikumiem, starp novietoto automašīnu un gājēju pāreju ir jābūt vismaz piecu metru attālumam.
Starp citu, apmēram pirms mēneša Municipālās policijas darbinieki šajā rajonā mūsu lasītājai uzlika naudas sodu 20 latu apmērā par nepareizo automašīnas novietošanu attiecībā pret trotuāru.

Jāatzīmē, ka mūsu slavenā pilsētnieka automašīna jau kuru reizi pārkāpj noteikumus. Pirms dažām nedēļām tā bija pamanīta uz invalīdu stāvvietas pie veikala Maxima Daugavpils centrā.

Šīs fotogrāfijas redakcija nosūtīja Municipālajai policijai ar lūgumu komentēt minēto pārkāpumu. Ar nepacietību gaidām atbildi.



Написать комментарий