'Logitech' izziņo jaunu tastatūru ar saules baterijām portatīvajām ierīcēm

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Logitech papildina produktu klāstu ar jaunu bezvadu tastatūru ar saules baterijām K760 - Apple portatīvajiem datoriem, planšetdatoriem un viedtālruņiem. Logitech saules bateriju produktu klāstā jau ir bezvadu tastatūra ar saules baterijām K750 un Solar Keyboard Folio iPad. Jaunajai tastatūrai ir Bluetooth savienojums un to viegli pārslēgt starp ierīcēm.

Tā ļauj vienlaicīgi savienoties ar vairākām ierīcēm un tikai ar pogas pieskārienu ātri pārslēgties starp tām.

"Klēpjdatori, viedtālruņi un planšetdatori ir mums visapkārt – gan darbā, gan atpūtā," sacīja Denis Pavillards, Logitech viceprezidents. "Tādēļ, ka Apple ierīces ir šīs tendences centrā, Logitech cenšas uzlabot veidu, kā cilvēki ar tām darbojas. Ar vienkāršo uzlādi ar gaismu, pazīstamo Mac taustiņu izkārtojumu un ērto konstrukciju, Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760 patiks Apple lietotājiem visā pasaulē."

Logitech bezvadu tastatūra ar saules baterijām K760 ir stilīga, kompakta un ar iebūvētiem solārajiem elementiem ērtai uzlādei. Ar viegli pārslēdzamo Bluetooth savienojumu varat sapārot tastatūru ar līdz pat trijām ierīcēm un pārslēgties starp tām bez nepieciešamības pieslēgties no jauna. Tas nozīmē, ka varat pārslēgties no rakstīšanas uz sava Mac datora uz iPad vai iPhone – un atkal atpakaļ tikai ar vienas pogas pieskārienu.

Tastatūra ir veidota, lai samazinātu tās ietekmi uz vidi – tai ir videi draudzīga konstrukcija bez polivinilhlorīda, pilnībā pārstrādājams iepakojums un iebūvēti solārie elementi uzlādei. Līdzīgi jau iepriekšējām Logitech tastatūrām ar saules baterijām, jūs varat uzlādēt šo tastatūru jebkurā gaismā – vājā apgaismojumā vai lampas gaismā, dabiskajā vai mākslīgajā apgaismojumā. Pilnībā uzlādēta, tastatūra darbosies vismaz trīs mēnešus, pat pilnīgā tumsā (izmantojot astoņas stundas dienā).

K760 būs nopērkama no jūlija par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu Ls 56.


Написать комментарий