Sāksies Festivāla parka rekonstrukcija

foto atputasbazes.lv
foto atputasbazes.lv

No 28.maija Rēzeknes Festivāla parkā sāksies būvdarbi projekta „Kultūras mantojuma saglabāšana un popularizēšana Rēzeknes un Braslavas reģionos” ietvaros, līdz ar to Festivāla parka teritorija tiks slēgta.

Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Georgijs Orlovs informē, ka jau no pirmdienas parkā sāksies mērīšanas darbi un norisināsies sagatavošanās process būvdarbu uzsākšanai: „Projekta īstenošanas sākumā ir paredzēta siltumtrases rekonstrukcija, kura atrodas parka teritorijā, gar Atbrīvošanas aleju.

Sāksies darbi pie apgaismošanas sistēma izbūves,  uzsākti bruģa un ietvju plātņu demontāžas darbi. Šobrīd notiek rekonstrukcijai nepieciešamo būvmateriālu saskaņošana. Laikā, kamēr parkā norisināsies būvdarbi, gājējiem nāksies apiet Festivāla parka teritoriju, izvēloties alternatīvas taciņas, jo parks būs slēgts.”

Plānots, ka būvdarbu process turpināsies četrus mēnešus, kā bija norādīts PS „CEKA-M” būvuzņēmumu piedāvājumā. Pateicoties atjaunotajam Festivāla parkam, pilsētas iedzīvotājiem pavērsies jaunas iespējas labai atpūtai, bet pilsētā būs vēl viena tūristiem pievilcīga vieta.


Написать комментарий