Daugavpils izlase, divreiz kļuvusi par Rīgas festivāla atklāšanas laureātiem

foto no festivala
foto no festivala

Otrdien, Kongresu nama piepildītajā zālē notika oficiālās starpreģionālas Jautro un asprātīgo kluba (JAK)  līgas “Rīga” jaunās sezonas atklāšana. Taisnīgā žūrija novērtēja komandas šādās nominācijās: “Festivāla atklājums”, “Labākais joks” un “Žūrijas simpātija”. Žūrijas priekšsēdētājam, un tas bija neviens cits kā Nils Ušakovs, bija iedalīta personīgā nominācija - “Mēra mīluļi”.

Katra komanda iespiedās atmiņā ar kādu atsevišķu numuru vai reprīzi, bet skatītājiem un žūrijai ļoti iepatikās komanda no Daugavpils. Šī komanda atzīmējas divreiz: “Labākais joks” par numuru, kur tiek dalīts ES budžets, kā arī “Festivāla atklājums”. Par Nila Ušakova “Mīluļiem”, precīzāk būtu teikt “Mīlulēm” kļuva divas apburošas meitenes no Sanktpēterburgas komandas «ГипноZ». Par savu “Simpātiju” žūrija atzina komandu “No Jūrmalas” no Ventspils.

Visas komandas kuras ieguva nominācijas, tika arī apbalvotas ar goda diplomiem un ar trīslitrīgajām Rīgas dzirkstošā bezalkoholiskā šampanieša pudelēm. Pasākumu atklāja starptautiskais projekts, kurš šogad pārstāv mūsu valsti augstākajā JAK līgā - “Baltijas izlase – Rīgas goti”. Bet noslēdza pasākumu pieredzējusī komanda no Ukrainas “Dņepra”, Dņepropetrovskas izlase. Viesi iepriecināja savus skatītājus ar saviem labākajiem numuriem un filigrāno aktiermākslas spēli Igora Lastočkina izpildījumā. Par festivāla vadīšanu atbildīgie bija Konstantīns Obuhovs (“Sporta stacija” Maskava) un līgas “Rīga” direktors Aleksandrs Sulimovs. 

Līgas “Rīga” direktors Aleksandrs Sulimovs: “Festivāls izvērtās ļoti interesants! Atsevišķs paldies mūsu jaunajiem redaktoriem – Ivanam Pišnenko un Konstantīnam Obuhovam, kuri ļoti efektīgi pastrādāja pie komandām. Kaut arī uzstājās daudz jaunu komandu, uz kvalitāti tas neatstāja nekādu iespaidu. Jāatzīmē viņu enerģētiku un degošās acis un jānovēl, lai tas viss nepazūd, bet tikai paliktu spēcīgāks. Sezonai jābūt dažādai un cīņas pilnai”.

Sezonas turpinājums mūs sagaida maijā. Sekojiet līdzi ziņām.
 



Написать комментарий