Apcietināti divi nepilngadīgie automašīnu zagļi

V.Cigankova foto
V.Cigankova foto

Aizvadītajā nedēļā Rēzeknes iecirkņa policijas darbinieki aizturēja divus 1995.gadā dzimušus pusaudžus, kuri tiek turēti aizdomās gan automašīnu zādzībās, gan zādzībās no automašīnām (kopā vismaz 4 zādzību fakti).

5.janvārī Rēzeknes policijā tika saņemti vairāki paziņojumi no cietušajiem cilvēkiem – naktī Atmodas ielā no daudzdzīvokļu mājas pagalma nozagta automašīna VW, kura vēlāk bija atrasta. Naktī no 4. uz 5.janvāri mājas pagalmā Dzelzceļnieku ielā no automašīnas VW Passat nozagta magnetola, bet netālu stāvošo automašīnu Audi personas mēģināja nozagta, taču neveiksmīgi. Savukārt 6.janvārī saņemts paziņojums, ka notika magnetolas zādzība no automašīnas Audi salona, kas bija novietota stāvēšanai Kosmonautu ielā.

Veicot izmeklēšanu uzsāktajos kriminālprocesos, policijas darbinieki aizdomās par zādzībām aizturēja divus, agrāk vairakkārt policijas redzeslokā nonākušos, pusaudžus. Jāpiebilst arī, ka personas jau ir tiesātas par analoģiskā rakstura noziegumiem un tiesas lietvedībā atrodas vēl citi procesi, kuros iztiesāšana nav pabeigta. Kārtējo reizi jauniešiem tika piemērots ar brīvības atņemšanu saistītais drošības līdzeklis – apcietinājums.
 


Написать комментарий