Vācija – dzimumlocekļa palielināšanas operāciju skaita līdere 1

foto: leratrunova.ru
foto: leratrunova.ru

Vācija negaidīti kļuvusi ne tikai par pasaules futbola, bet arī par dzimumlocekļa palielināšanas ķirurģisko operāciju skaita līderi. 

Turklāt „sudraba” ieguvējs atpaliek ar lielu starpību. Šīs parādības iemesli vēl būs jānoskaidro.

Nesen Starptautiskā estētiskās plastiskās ķirurģijas biedrība (International Society for Aesthetic Plastic Surgery – ISAPS) publicēja interesantus datus, kuri var sniegt vielu pārdomām.

ISAPS darbinieki nosauca pirmo valstu desmitnieku, kurās tiek veikts lielākais dzimumlocekļa palielināšanas operāciju skaits, – vēsta health-ua.org.

Saraksta līdere ir Vācija ar rādītāju 2 786 operācijas, kuras tika veiktas 2013. gadā.

Tas sastāda 18% no kopējā (15 414) „intīmo” ķirurģisko iejaukšanos skaita pasaulē.

Tas nozīmē, ka pērn no katriem 100 000 pilngadīgiem Vācijas vīriešiem 8 bija tik neapmierināti ar sava dzimumlocekļa izmēriem, ka izšķīrās par operāciju.

Venecuēlā, kura sarakstā ieņem 2. vietu, šis rādītājs sastāda 4 cilvēkus uz 100 000 pieaugušu vīriešu.

Vācijas plastiskie ķirurgi, kuri arī ir ISAPS biedri, skrupulozi aplēsuši, ka vidēji viņiem nākas pagarināt pacientu dzimumlocekļa garumu par 3–6 cm, bet tā apkārtmēru – par 2–3 cm.

Aizstāvot Vācijas vīriešus, var teikt, ka ne visi pacienti, kuri tika operēti Vācijas klīnikās, ir šīs valsts pilsoņi – daudzi bija atbraukuši no citām valstīm, jo zināja par augsto Vācijas medicīnas līmeni.

Bet viss līderu saraksts izskatās tā: Vācija, Venecuēla, Spānija, Meksika, Kolumbija, Itālija, Brazīlija, Argentīna, ASV un Irāna.  


Написать комментарий

ka vācietēm ir tik milzīas pežas, ka tas neko nedos.