Džolija atslepenojusi intīmos laulības noslēpumus

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

Andželīna Džolija ne tik bieži priecē savus cienītājus ar personīgās dzīves detaļām. Katra Holivudas zvaigznes sniegtā ziņa pretendē gandrīz uz sensācijas statusu, un jaunā informācija radījusi patiesu interesi. 

Šoreiz superzvaigzne atzinās, ka viņi ar Bredu viens otram sūta ar roku rakstītas mīlestības vēstules.

Pērn Džolijai un Pitam neizdevās daudz laika pavadīt kopā. Aktrise bija spiesta veltīt sevi projektam „Nesalauztais”, kura uzņemšana notika Austrālijā. Arī Pits strādāja Londonā un veidoja filmu „Niknums”. Pāris centās uzturēt attiecības un zvaigznes to darīja romantiskākajā veidā – ar vēstuļu palīdzību, – vēsta onlynew.info.

Pēc Andželīnas vārdiem šī ideja radās strādājot, jo abi filmu darbība notiek Otrā pasaules kara laikā. „Mēs vēlējāmies iejusties tai laikmetā”, – paskaidroja kinozvaigzne. Džolija tā arī neatzinās, cik ilgā laikā vēstules nonāca līdz adresātam, bet nesūdzējās par pasaules pasta darbu un nosauca saskarsmi par brīnišķīgu pieredzi.

Filmas „Nesalauztais”, kuras režisore ir Džolija, pirmizrāde notiks nākamā gada februārī, bet novērtēt kara drāmu ar Pita piedalīšanos varēs šā gada oktobrī.    


Написать комментарий