Katafalks ļoti steidzīgam nelaiķim

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

Ir tādi braucieni, kuros vairs nekur nav jāsteidzas. Visi cer, ka tie pienāks pēc iespējas vēlāk.

Bet ja nu reiz tas brīdis ir pienācis, tad labāk to izbaudīt ar kaucošām riepām un vadāmā sānslīdē.

Katafalks ir transporta līdzeklis, kas parasti brauc ļoti lēnām un aiz tā skumjām sejām seko sērojošo radu, draugu, darbabiedru un citu tuvinieku pūlis. Ja vien tas nav īpašais Chevrolet katafalks, kura motortelpā pukst sešu litru benzīna sirds ar vairāk kā tūkstoš zirgspēku jaudu.

Baumas par pasaules ātrāko katafalku interneta dzīlēs klīda jau sen, taču tagad šis steidzīgo nelaiķu braucamrīks ir ne tikai aplūkojams un aptaustāms, bet arī nopērkams. Projekta autori par savu garadarbu vēlas tieši 160 000 ASV dolāru.
Pats ātrākais izvadītāju transporta līdzeklis līdz simtam spēj ieskrieties nieka 2,9 sekundēs, kas ir līdzvērtīgi jaudīgam motociklam vai Bugatti Veyron. Maksimālais ātrums šiem līķu ratiem ir 265 kilometri stundā. Turklāt, automobilī ir vieta vadītājam, pasažierim un aizgājējam ar visu zārku.
Nav ziņu, vai kāds jau pieteicies izvadīt savu tuvinieku dragreisa režīmā, vai pagaidām šis auto tiek izmantots vien legālās un nelegālās ātrumsacīkstēs, taču jebkurš apbedīšanas birojs to var iegūt savā īpašumā, apmaiņā pret 160 000 ASV dolāriem.


Темы: , , ,
Написать комментарий