Atpūtas un sporta fronte “Starp debesīm un zemi”

foto: kraslava.lv
foto: kraslava.lv

Tikai 5 km no Krāslavas piedāvājam militāri sportisku spēli Airsoft. Airsofts (airsoft) ir komandu sporta veids jeb militāras simulācijas spēle, ziņo Krāslavas novada portāls.

Tās pamatā lieto kaujas ieroču kopijas, kas šauj ar 6mm plastmasas lodītēm. No airsoft šauteņu lodītēm neizdalās nekāda krāsa, tamdēļ airsofts ir spēle, kurā ir svarīgi būt godīgam un katram tās dalībniekam pašam ir jākonstatē trāpījums.

Katrā vīrieti kaut kur dziļi dzīvo Aizstāvja, Kareivja gēni. Gribam mēs to vai negribam, bet tā ir vēlējusies daba. Cilvēces vēsture – tas ir nebeidzams karš. Tieši tāpēc mēs kā puikas spēlējām “kariņu”, lasījām grāmatas vai skatījāmies filmas par karu. Airsoft spēles pamatā lieto kaujas ieročus, kas ir precīzas kaujas ieroču kopijas - izskats, izmēri, svars un pat magazīnu nomaiņa ir identiska, kā īstajiem kaujas ieročiem.
Airsofts bieži tiek salīdzināts ar peintbolu, taču šī spēle ir krietni aizraujošāka un azartiskāka.

Pēc aktīvas atpūtas, spēlējot airsoft, piedāvājam teltsvietas, ugunskura vietu, pludmales volejbola laukumu, melno (dūmu) pirti un peldēšanos dīķī.

Velosipēdu noma

Tālr.: +371 29168156, +371 29992941, Rēzeknes iela 8, Krāslava, po.domin@inbox.lv
Iznomāt velosipēdu uz dažām stundām vai diennakti – tā ir lieliska iespēja ne tikai aktīvai atpūtai ar ģimeni vai draugiem, bet iespēja izvērtēt, kādu tieši velosipēdu Jūs vēlētos iegādāties.

Iznomājam: bērnu, pusaudžu, pieaugušo un sporta velosipēdus, kā arī velosipēdu – tandēmu.
Velosipēdu remonts

Veikšu visu veidu pakalpojumus Jūsu velosipēda remontam un tehniskajai apkopei. Jebkuram velosipēdam pēc “ziemas miega” ir nepieciešama diagnosticēšana un profilaktiskā apkope, bet dažiem – reanimēšana. Pret katru velosipēdu izturēšos kā pret pacientu, kuram nepieciešama palīdzība. Remontu veikšu ātri, un, esmu pārliecināts, ka Jūs apmierinās ne tikai paveikto darbu kvalitāte, bet arī pakalpojumu cena.



Написать комментарий