Konkrētus Daugavpils Centrālā parka bērnu rotaļlaukuma termiņus pagaidām nevar nosaukt

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tā kā drīz beigsies pirmais vasaras mēnesis, bet apsolītais Centrālā parka bērnu rotaļlaukuma rekonstrukcijas konkurss vēl nav izsludināts, portāls Gorod.lv kārtējo reizi pajautāja pilsētas vadībai, kad nolietotās bērnu iekārtas tiks nomainītas ar jaunām.

Atbildot uz jautājumu, kad tiks rekonstruēts Centrālā parka bērnu rotaļlaukums, jo nesen tika pieņemts lēmums nodot bērnu rotaļlaukumu uzturēšanu uzņēmumam „Labiekārtošana D”, Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja: „Projekts noslēgsies, tiks izsludināts konkurss un paziņots tā uzvarētājs, kurš veiks šos darbus. Nekas jauns”.

Par rekonstrukcijas projekta īstenošanas termiņiem pastāstīja vicemērs Pēteris Dzalbe, kurš pavēstīja, ka viss ir atkarīgs no tā, cik ātri izdosies ierakstīt Zemesgrāmatā zemes gabalu, kuru parka teritorijā nesen nopirka pašvaldība veiksmīgai projekta realizācijai. Tāpat šobrīd pastāv daži momenti, kurus jāsaskaņo ar māksliniekiem, un tad tiks izsludināts darbu veikšanas konkurss, paskaidroja vicemērs.

Savukārt J. Lāčplēsis piebilda, ka papildus tiek apspriesta iespēja uzstādīt rotaļlaukuma nožogojumu, kurš paredzēts maziem bērniem. Tā kā parka tēls jāsaskaņo ar pilsētas vizuālo izskatu, parādījušies papildjautājumi, atzīmēja J. Lāčplēsis.


Написать комментарий