Regulators aicina paust viedokli par iecerēto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu Līvānos

foto: vira.ru
foto: vira.ru

Sanāksmē, kurā aicināti piedalīties Līvānu iedzīvotāji un komersanti, SIA ,,Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība” pārstāvis komentēs iesniegtā ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekta būtību un ekonomisko pamatojumu, vēsta Līvānu novada portāls.

Jaunais ūdensapgādes pakalpojuma tarifa projekts ir 0,53 eiro par kubikmetru, savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifa projekts ir 0,93 eiro par kubikmetru, kas ir lielāks nekā šobrīd spēkā esošais.  Šobrīd ūdensapgādes pakalpojuma tarifs Līvānos ir 0,37 eiro par kubikmetru bez PVN, savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifs – 0,797 eiro par kubikmetru.

Uzklausīšanas sanāksmes dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus, izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par SIA ,,Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu.

Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa telefonu vai e-pastu līdz 2014.gada ­­27. Jūnijam (kontaktpersona Jānis Kravalis, t. 67873192; janis.kravalis@sprk.gov.lv).

Iepazīties ar SIA ,,Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekta kopsavilkumu var Regulatora mājaslapā, sadaļā Izsludinātās uzklausīšanas sanāksmes.

Uzklausīšanas sanāksme tiek rīkota valsts valodā, un gadījumā, ja sanāksmes dalībniekam uzklausīšanas sanāksmes laikā ir nepieciešams lietot kādu svešvalodu, lūdzam nodrošināt tulkojumu valsts valodā. Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiek fiksēta protokolā.


Написать комментарий