Rēzeknes novadā nodurts jauns vīrietis

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Rēzeknes novadā ar vardarbīgas nāves pazīmēm atrasts jauna vīrieša līķis, ziņo Valsts policijas preses dienests.

Aizdomās par šī sevišķa smaga nozieguma izdarīšanu policija aizturēja agrāk par slepkavību tiesātu vīrieti.

7.jūnija vakarā Rēzeknes novada Silmalas pagastā, kādā privātmājā tika atrasts 1993.gadā dzimušā vīrieša līķis ar griezti durtu brūci krūšu kurvī. Par šo faktu policijā nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess, kā arī vainīgas personas meklēšanas pasākumi.

Jau pēc neilga laika, pateicoties Kriminālpolicijas darbinieku operatīvi  veiktajiem meklēšanas pasākumiem, aizdomās par šī sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu tika aizturēts 1964.gadā dzimis vīrietis. Turpinot izmeklēšanu tika noskaidrots, ka tovakar abi vīrieši kopīgi lietoja alkoholu un viņu starpā izcēlās konflikts, kā rezultātā aizturētais ar nazi sadūra cietušo, kurš gūto miesas bojājumu rezultātā mira uz vietas.

Jāpiebilst, ka aizturētais agrāk bija tiesāts par slepkavības izdarīšanu, kas saistīta ar līķa sadalīšanu. No ieslodzījuma vietas viņš tika atbrīvots 2007.gadā, kur izcieta 13 gadu ilgu brīvības atņemšanas sodu.

9.jūnijā aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Savu vainu izdarītajā noziegumā viņš atzīst. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.


Написать комментарий