Ārsts: «Baidos, ka nekad vairs nesaņemsim labas ziņas par Šūmaheru»

foto: severpost.ru
foto: severpost.ru

Garijs Haršteins, bijušais Formula-1 komandas mediķis, Mihaela Šūmahera fanus sarūgtinājis ar paziņojumu, ka, viņaprāt, mēs vairs nekad nesaņemsim labas ziņas attiecībā uz pilota veselības uzlabojumiem. "Žēl, bet esmu par to drošs," viņš sacīja vācu presei.

Pēdējais oficiālais paziņojums, ar ko klajā nāca Šūmahera menedžere, izskanēja 4.aprīlī, pēc tam par sportista veselības stāvokli ir klusums gan no sportista ģimenes, gan viņa ārstējošo ārstu puses.

Kasjauns.lv jau vēstījis, ka Mihaels Šūmahers pēc traģiska negadījuma decembrī slēpojot Alpos atrodas komā, no kuras ticis modināts ar dažādiem panākumiem. Kopš nelaimes pagājušas jau 23 nedēļas. Pirms dažiem mēnešiem izskanēja cerīgas ziņas, proti, sportists it kā mirkšķinot acis, atpazīstot savu sievu Korinu un adekvāti spējot reaģēt uz vienkāršākajiem jautājumiem, tomēr labo ziņu plūsma pamazām pieklusa, un Šūmahera ģimene lūdza fanus un presi nebūt uzbāzīgiem.

Tuvinieku distancēšanās no cilvēkiem likusi faniem domāt, ka patiesība par Šūmaheru ir skumjāka nekā tiek pausts publiski. To vēl vairāk apstiprina bijušais F-1 mediķis, kurš vāciešu tautai paziņojis skarbas ziņas - viņš kā ārsts ir pārliecināts, ka diemžēl labu ziņu vairs nebūs. "Mēs visi gaidām jebkādas vēstis, taču ģimene un ārsti klusē jau nedēļām, un tā ir ilgākā klusuma pauze līdz šim. Kāpēc?" retoriski vaicā Haršteins.


Написать комментарий