Lielbritānijā tiesās 16 vecās meitenes no Latvijas slepkavu 3

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Šonedēļ Lielbritānijā sākās 25 gadus vecā Alvīna Džeja Santosa tiesas process, kurš tiek apsūdzēts par 16 gadus vecās meitenes no Latvijas Lindas L. slepkavību.

Atgādināsim, ka meitenes ķermenis ar daudzām durtām brūcēm krūtīs tika atrasts naktī uz 2013. gada 13. decembri Bornmutā (Dorsetas grāfistē).

Santoss savu vainu tīšā slepkavībā noliedz, paziņojot, ka slepkavība bija netīša. Viņš paskaidroja, ka 2013. gada 12. decembra vakarā viņi parkā dzēra alkoholu u klausījās mūziku, kad Laura atzinās, ka tieši viņa ir iniciējusi uzbrukumu viņam 2011. gadā. Tad jaunajam vīrietim salauza žokli un izsita zobus, – ziņo ruconnect.co.uk.

Kas notika tālāk, Alvīns Džejs Santoss neatceras, jo pēc viņa vārdiem viņš atjēdzās, kad meitene jau gulēja zemē asins peļķē. Vīrietis ķermeni aizvilka uz ceļa malu un noslēpa lapās.

Tajā pašā vakarā policijā vērsās Lindas mamma, jo meita neatgriezās mājās. Policijai piezvanīja Alvīna māte, jo viņa uzvedība viņai likās dīvaina: viņš mājās ieradās piedzēries, raudāja, vārtījās pa grīdu un lūdza kādam piedošanu.

Zināms, ka Linda mācījās Lielbritānijas koledžā un vēlējās iegūt specialitāti biznesa pārvaldes jomā. Uz Lielbritāniju meitenes ģimene pārvācās 2008. gadā, bet ar Santosu viņa draudzējās aptuveni divus gadus.


Написать комментарий

16 gadus veca meitene vai 16 vecās meitenes ???
Labojiet virsrakstu !

Pārlasiet, autor, vēlreiz virsrakstu. Un apmeklējiet gramatikas kursus!

loģisks virsraksts!

Написать комментарий