Kāds 77 gadus vecs autovadītājs iedveš šausmas Francijas ciemata iedzīvotājos

foto: freedryk
foto: freedryk

Francijā kāda ciemata iedzīvotāji uzsākuši parakstu vākšanu, lai atņemtu autovadītāja tiesības kādam 77 gadus vecam ciemata iedzīvotājam, kurš bijis iesaistīts trijos ceļu satiksmes negadījumos, kuros bojā bija gājuši cilvēki, vēsta laikraksts «Le Parisien».

77 gadus vecais autovadītājs kopš 1989.gada bijis iesaistīts trijos atsevišķos ceļu satiksmes negadījumos, kuros bojā gājuši cilvēki, pēdējais no tiem noticis šī gada aprīlī. Ciemata iedzīvotāji tagad uzskata, ka šim vīrietim pienācis laiks nodot savu autovadītāja apliecību.

Viņi uzsākuši vākt parakstus, lai piespiestu atbildīgās iestādes atņemt vīrietim tiesības. «Tā nav nekāda linčošana, mēs vienkārši vēlamies, lai šis vīrietis nekad vairs nesēstos pie automašīnas stūres,» laikrakstam skaidroja viens no petīcijas autoriem. «Cilvēki patiešām ir nobijušies.»

«Nāvi sējošais» autovadītājs aprīlī saskrējās ar kādu motociklistu, kurš pēc negadījuma mira. 1997.gada aprīlī vīrietis nobraucis vairāku bērnu māti, par ko saņēmis četru gadu cietumsodu. 1989.gadā viņš bijis iesaistīts satiksmes negadījumā, kurā mira kāds gados vecāks vīrietis.

Kādreizējais kravas auto vadītājs pa ciematu mēdz braukāt ar lielu džipu, viņš vietējiem iedzīvotājiem ir arī labi zināms kā regulārs atļautā braukšanas ātruma pārkāpējs. Pēc pēdējā negadījuma vīrietim tiesības atņemtas uz sešiem mēnešiem, taču vietējie iedzīvotāji vēlas, lai viņš tās vairs nekad neatgūtu.

 


Темы: , , , ,
Написать комментарий