Balvi: “Dienas centram” 20

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

15.maijā sirsnīgā atmosfērā Balvu novada pašvaldības Sociālā dienesta „Dienas centrs” atzīmēja savu 20.-to pastāvēšanas gadadienu, ziņo Balvu novada portāls.

Atmiņu pēcpusdienā tika izritinās atmiņu kamolītis, atceroties laiku, kā šis centrs radās, kā pamazām ar darbīgu un entuziasma pilnu cilvēku palīdzību izveidots un kā šo gadu laikā tas ir izmainījies.

Pasākumā tika godināti sadarbības partneri – Balvu novada pašvaldība, Balvu novada pašvaldības pansionāts „Balvi”, „Dienas centra” dibinātāja un pirmā vadītāja Vija Maderniece, tā laika Balvu pilsētas mērs– Juris Annuškāns un Sociālā dienesta vadītāja Līga Annuškāne. Protams, vislielāko paldies no esošajiem un bijušajiem kolēģiem saņēma toreizējā „Dienas centra” vadītāja Līvija Voroņina, kura no Vijas pārņēma rūpes par šo iestādi un tās iemītniekiem vairāku gadu garumā.
Paldies tika teikts arī bijušajiem „Dienas centra” darbiniekiem.

Paldies Balvu senioru ansamblim "Pārdomu vējš", Vizuļu ģimenei par skanīgajām dziesmām un Ditas Niperes vadītās deju studijas „Di-dancers” meitenēm par jauko priekšnesumu.


Написать комментарий