Daugavpils Centrālā parka bērnu rotaļu laukuma rekonstrukcijas projekts joprojām tiek saskaņots

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada martā Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālā saimniecības pārvalde” (KSP) darbinieki informēja mūsu portālu par to, ka tuvojas noslēgumam pilsētas Centrālā parka bērnu rotaļu laukuma rekonstrukcijas projekta saskaņošana un drīz tiks izsludināts iepirkums par rekonstrukcijas darbu veikšanu.

Sakarā ar to, ka iepirkums līdz šim laikam nav izsludināts, kārtējā pilsētas Domē notikušajā preses konferencē žurnālisti interesējās, vai tas nozīmē, ka no šīs ieceres nolemts atteikties.

„Šobrīd tiek precizēta ar projekta tāmēm saistīta dokumentācija. Objekts ir nozīmīgs, tas atrodas pilsētas centrā, vēlamies, lai projekts būtu labs. Līdzekļi projekta īstenošanai ir paredzēti, un rekonstrukcija tiks veikta”, paziņoja Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis.

Atgādināsim, ka KSP speciālisti iepriekš ziņoja, ka šogad notiks ne tikai bērnu rotaļu laukuma aprīkojuma rekonstrukcija Centrālajā parkā, bet arī tiks ierīkots liels bērnu rotaļu laukums Grīvā (starp Aptiekas un Lielo ielu), kā arī Čiekuru ielas rajonā.

Savukārt Centrālajā parkā smilšu segumu plānots nomainīt uz sintētisko, ierīkot soliņus ar muguriņu, uzstādīt atkritumu urnas.


Написать комментарий