Daugavpilī lemj, ko darīt ar tramvaja maršrutu un kā organizēt satiksmi ceļu remontdarbu veikšanas laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 7.aprīlī notikušajā preses konferencē Daugavpils vadībai tika uzdoti jautājumi par ceļu būvniecību un remontdarbiem.

Žurnālistiem paskaidroja, ka tramvaju sliežu gulšņu nomaiņa A.Pumpura ielā notiek saskaņā ar plānu un darbus finansē uzņēmums. Tāpat šajā ielā tiks realizēts ūdensapgādes sistēmas rekonstrukcijas projekts, pēc kā ceļu segums tiks sakārtots.

Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka nākamajā plānošanas posmā pašvaldība centīsies piesaistīt līdzekļus, lai savienotu 2.tramvaja maršrutu un pilsētas centru, jo tas būšot daudz perspektīvāk. Šī projekta liktenis pagaidām nav izlemts.

Tāpat tiek precizēti jautājumi, kuri ir saistīti ar satiksmes organizāciju zem arkas Daugavas ielas rekonstrukcijas laikā. Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vadītājs Aivars Pudāns atzīmēja, ka, pēc viņa domām, sākumā jārekonstruē Cēsu un Odu ielas, kuras vēlāk kļūs par apbraucamiem ceļiem (tiek plānots, ka tas notiks līdz 1.jūlijam), un tikai tad jāslēdz Daugavas iela. 

Vicemērs Pēteris Dzalbe, atbildot uz žurnālistu jautājumiem, paziņoja, ka Dzintaru iela Stropos tika slēgta, jo šeit tiek veikta ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu rekonstrukcija, pēc darbu veikšanas ceļa segums tiks atjaunots. Darbiem jābūt pabeigtiem līdz 1.jūnijam, minēja P.Dzalbe.


Написать комментарий