tersone-Godmane par 16.martu: Situācija Ukrainā radīja papildu spriedzi 2

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Lai gan 16.marta drošības pasākumu nodrošināšanā iesaistīto cilvēku skaits bija aptuveni tik pat liels kā iepriekšējos gados, situācija Ukrainā radīja papildu spriedzi. Tā intervijā portālam Mixnews.lv pastāstīja Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane.

Viņa piebilda, ka arī mediju interese bija pastiprināta, taču policijas darbinieki ar savu uzdevumu tikuši galā ļoti labi.

Pētersone-Godmane atklāja, ka tā tas arī normāli notiek, kad policija pirms lieliem publiskiem pasākumiem, kuros ir iespējami kaut kādi riski, tiekas ar visām iesaistītajām pusēm – lai puses zinātu, kas kuram ir atļauts, ko drīkst un nedrīkst darīt, ko darīs policija un kādi ir tie rāmji, kuros viņi paši drīkst iekļauties.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka 16.marta leģionāru piemiņas gājiens, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, šogad noritēja salīdzinoši mierīgi un būtiski starpgadījumi netika novēroti.

Pasākumu norises vietās kopā aizturētas septiņas personas – trīs par alkoholisko dzērienu lietošanu sabiedriskā vietā, divas par iespējamu atrašanos narkotisko vielu ietekmē un divas par sīko huligānismu.


Написать комментарий

vai patiesi nav cits ,kas varetu komentet policijas darbu

MAN TIKAI BAIL KA VINA NO SLODZES NEPARPLIST KO TAD DARISIM

Написать комментарий