Amatpersona: Krimā tiek gatavota provokācija – Krievijas karavīru nogalināšana

foto: lenta.ru
foto: lenta.ru

Krimā tiek gatavotas provokācijas - Krievijas karavīru nogalināšana, kurā tad tiktu vainota Ukrainas puse, lai legalizētu Krievijas karaspēka ievešanu Ukrainas teritorijā, atsaucoties uz Ukrainas iekšlietu ministra vietnieka Mikolas Veļičkoviča paziņojumu, informē LETA-NBN.

"Tiesībsargājošajā institūcijā ir ziņas par to, ka Krimas Autonomās Republikas teritorijā nezināmas personas, uzdodoties par Ukrainas pusi, naktī no 3. uz 4.martu plāno nogalināt trīs četrus Krievijas karavīrus. Tas viss tiek rīkots tāpēc, lai legalizētu Krievijas karaspēka ievešanu mūsu valsī," sacīja Veļičkovičs.

Viņš arī aicināja pusi, kas ir atbildīga par provokācijas gatavošanu, apturēt savas darbības, lai Krimā neizraisītu asinsizliešanu.

"Mēs gribētu, lai šie cilvēki apdomājas. Jo šādā veidā jūs provocējat asinsizliešanu, kādas Krimā nav. Mums ir ļoti svarīgi, lai jūs saprastu, ka cilvēku dzīvība ir augstākā vērtība. Mēs jūs aicinām - attopieties. Mēs jūs aicinām - apstājieties. Ņemiet vērā - situācija tiek novērota, situācija ir kontrolējama. Visi vainīgie, kas šajā lietā piedalīsies, tiks sodīti," uzsvēra Veļičkovičs.


Написать комментарий