Daugavpilī nevar noteikt firmu, kura nodarbosies ar atkritumu izvešanu uz izdevīgiem nosacījumiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Konkursā par sadzīves atkritumu izvešanu Daugavpilī joprojām nav noteikts uzvarētājs. Kļuva zināms, ka konkursa, kura mērķis ir samazināt pakalpojuma maksu, rezultātu paziņošana atkal tiek atlikta.

Minētā konkursa rezultātus plānoja paziņot 17.februārī, tomēr Iepirkumu komisijas locekļiem radās jautājumi konkursa pretendentiem. Savukārt pilsētas amatpersonas iepriekšējā preses konferencē izteica viedokli, ka konkursa rezultāti jāpaziņo pēc iespējas ātrāk.

3.martā vicemērs Pēteris Dzalbe paziņoja, ka rezultāti esot zināmi un potenciālais uzvarētājs esot noteikts. Patlaban pašvaldība likumā noteiktajā kārtībā ir pieprasījumi ziņas par iespējamiem pretendentu nodokļu parādiem, krimināllietām un administratīvām lietām. Domē paziņoja, ka, tiklīdz šī informācija tiks apkopota, rezultāti tiks paziņoti.

Atgādināsim, ka, iepriekš komentējot šo jautājumu, Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis atzīmēja, ka šajā gadījumā nav jāsteidzas, jo iepirkums esot ļoti svarīgs, tāpēc, ka pretendentu piedāvātās sadzīves atkritumu izvešanas cenas esot par 30% mazākas, nekā pašreizējais tarifs.
 


Написать комментарий