ASV sievietes nogalina sevi ar narkotikām liekā svara zaudēšanas dēļ 1

foto: sobitie.com.ua
foto: sobitie.com.ua

Amerikānietes ir tā krītušas izmisumā par savu neveiksmīgo cīņu ar lieko svaru, ka pievērsās pēdējam pašnāvnieciskajam tievēšanas līdzeklim – kristāliskajam metamfetamīnam. Šī baismīgā narkotika noved pie psihozes, zobu un matu izkrišanas un smagiem iekšējo orgānu bojājumiem.

Tā rada sajūtu, ka kaut kādi kukaiņi rāpo zem ādas pa visu ķermeni, un cilvēki saskrāpē sevi līdz asinīm. Teju 30% sieviešu lieto šo narkotiku tikai tādēļ, ka tā palīdz zaudēt svaru. Daudzas, kuras ir atteikušās no metamfetamīna, atgriežas pie tā, kad īsā laikā atgūst liekos kilogramus.

ASV metamfetamīnu sauc par sieviešu narkotiku, jo 60% tā lietotāju sastāda sievietes. Viņas to lieto kā apetītes mazināšanas līdzekli.

Metamfetamīna iedarbībā cilvēki vairākas dienas var iztikt bez ēdiena, saglabājot aktivitāti, – vēsta mirnov.ru.

Pēc narkotikas lietošanas pārtraukšanas organisms ar divkāršu ātrumu sāk uzkrāt taukus, lai sagatavotos nākamajam badošanās periodam. Narkologi saka, ka bailes no liekā svara ir nopietns šķērslis sieviešu ārstēšanā no narkotiku atkarības. Par vienu no pasaules metamfetamīna narkomānijas līderiem patlaban ir kļuvusi Austrālija, kurā šo narkotiku lieto 2,5% jeb pusmiljons iedzīvotāju.    


Написать комментарий

Bērnus,īpaši meitenes,audzināt nevajag!