„Sochin karate klub” sportisti kārtējo reizi parādīja labu sniegumu starptautiskajās sacensībās

foto: S.Ivaņko
foto: S.Ivaņko

23.februārī Paņevēžā (Lietuvā) notika ikgadējās sacensības „ХХ Baltic states Shotokan karate clubs championship”, kurās piedalījās arī sportisti no Daugavpils.

Kluba „Sochin karate klub” vadītājs Sergejs Ivaņko paziņoja portālam Gorod.lv, ka čempionātā piedalījās ap 300 dalībniekiem no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

„Mūsu kluba sportisti šogad piedalījās jau ceturtajā starptautiskajā turnīrā, tādēļ tika nolemts, ka komandas IJKA (Rīga) sastāvā mūs pārstāvēs divi sportisti – Deniss Kuranovs un Nikolajs Romancevičs.

„Sochin karate klub” pārstāvji cīnījās par uzvarām gan kata, gan kumitē kategorijās.

Nikolajs Romancevičs kata kategorijā prata iekļūt labāko desmitniekā, savukārt kumitē, neskatoties uz lielo konkurenci (vairāk nekā 30 dalībnieki), nostartēja sekmīgi. Sākotnēji tika uzvarēts baltkrievs, tad lietuvietis, pēc kā tika iegūta vēl viena uzvara. Cīņā par tikšanu pusfinālā gan nācās samierināties ar zaudējumu, kas kopsummā deva piekto vietu.

Deniss Kuranovs kata kategorijā izcīnīja uzvaru pirmajā aplī, kas ļāva iekļūt labāko desmitniekā.

Krietni labāks sniegums viņam bija kumitē grupā. Aptuveni 30 sportistu vidū Deniss Kuranovs nostartēja spīdoši – izcīnīja 1.vietu.
IJKA komandas sastāvā “Sochin karate klub” klubu konkurencē ieguva piekto vietu”, pastāstīja S.Ivaņko.

Pēc viņa vārdiem, tagad kluba sportisti gatavosies eksāmenu kārtošanai un dalībai citos starptautiskajos turnīros – 4.-6.aprīlī Ungārijā notiks Eiropas čempionāts karatē (S.K.D.U.N).



Написать комментарий