Konflikta rezultātā jauns vīrietis gūst smagus miesas bojājumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

25.februāra vakarā Rēzeknes ārstniecības iestādē tika nogādāts vīrietis, kuram ārsti konstatēja grieztas durtas brūces krūšu kurvja rajonā. Par doto faktu policijā nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess un uzsākta notikušā apstākļu skaidrošana. Pēc neilga laika kriminālprocesa izmeklēšanas rezultātā policijas darbinieki noskaidroja un aizturēja aizdomās turēto vīrieti.

Pēc policijas rīcībā esošas informācijas tovakar kopīgas alkohola lietošanas laikā starp diviem minētiem vīriešiem izcēlies konflikts, kā rezultātā viens otram nodarīja smagus miesas bojājumus. Turpinot izmeklēšanas pasākumus un veicot sankcionēto kratīšanu, aizdomās turētā dzīvesvietā policisti konstatēja un atsavināja vienu šaujamieroci, vienu gāzes pistoli, kā arī dažāda kalibra munīciju.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 125.panta 1.daļas (tīšs smags miesas bojājums). Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. 1966.gadā dzimušajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.
 


Написать комментарий