Aizvainotais vīrietis izlīmēja bijušās sievas intīmās fotogrāfijas visā pilsētā

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

46 gadus vecais Edinburgas iedzīvotājs Jans Katbergs nespēja piedot sievai neuzticību. Lai tiktu galā ar rūgtumu un aizvainojumu, vīrietis nolēma atriebties neuzticīgajai sievai.

Viņš izdrukāja 34 gadus vecās Elisones intīmās fotogrāfijas un izlīmēja tās pa visu pilsētu, nepalaižot garām pat ziņojumu dēli, kurš uzstādīts pie vienas no vietējām skolām, ziņo Mirror.

Jana un Elisones laulība neizturēja pat gadu. Pāris reģistrējās 2013. gada martā, tomēr Elisone jau paspēja aizbraukt prom no bijušā vīra. Pēc sievietes draugu vārdiem viņi par nepaspēja pierast pie tā, ka viņi ir precējušies. „Es atceros, kā Elisone pārveda savas mantas pie Jana, bet tagad viņa brauc prom”, – pastāstīja sievietes draudzene. Kā lai arī tas nebūtu, tam ir noteikts pamats. Pēc sašutušā Jana Katberga vārdiem Elisone bija viņam neuzticīga viņa paša mājā. Niknais vīrietis izdrukāja vairākus simtus intīmu savas bijušās sievas fotogrāfiju un devās tās līmēt pa pilsētu, – ziņo ruconnect.co.uk.

Katbergs apzinīgi pastrādāja: drīzumā visus apkaimes stabus, laternas un mājas rotāja intīmas neuzticīgās sievietes fotogrāfijas. Fotogrāfijas piesaistīja policijas uzmanību, kura vēlējās sazināties ar dāmu, kura tur ir redzama. Rezultātā bijusī saniknotā vīra sieva iesniedza prasību tiesā. Varas pārstāvji novērtēja Jana Katberga rīcību kā vajāšanu un ielaušanos privātajā dzīvē. Turklāt vīrietim tika izteikts rājiens par skrejlapu izplatīšanu bērnu iestāžu tuvumā. Par to, kāds spriedums ir pieņemts „ragneša” lietā, netiek ziņots.


Написать комментарий