Pa dienu ik pa laikam līs, vēlāk pēcpusdienā daudzviet spīdēs saule

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdienas rītā visā valstī pārsvarā apmācies laiks, Daudzviet Vidzemē un Latgalē nedaudz līst, Kurzemes rietumus sasniegusi jauna nokrišņu zona un arī tur lietus liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas sniegtā informācija.

Visā valstī gaisa temperatūra no +2 līdz +5 grādiem. Kurzemes un Vidzemes ziemeļos nakts ir bijusi siltāka kā aizvadītā diena.

Kā liecina uzņēmumā Latvijas valsts ceļi sniegtā informācija braukšana uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoša, izņemot Latgali, kur ceļi daudzviet ir apledojuši, taču tie tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

22. februāra diena Latvijā būs ar mainīgu mākoņu daudzumu.  Rīta pusē lietus gaidāms galvenokārt Kurzemē, līdz pusdienlaikam nelielā lietus zona būs sasniegusi Latvijas centrālo daļu, pēcpusdienā arī Latvijas austrumus. Sākot ar dienas pirmo pusi no valsts rietumiem mākoņu daudzums samazināsies un nokrišņi mitēsies, uzspīdēs saule. Vēlā pēcpusdienā mākoņi būs atstājuši arī Latvijas centrālo daļu.

Maksimālā gaisa temperatūra +3..+8 grādi. Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš.

Rīgā dienas pirmajā pusē ik pa laikam gaidāms neliels lietus, vēlāk pēcpusdienā mākoņu daudzumus samazināsies un uzspīdēs saule. Maksimālā gaisa temperatūra +5..+6 grādi. Pūtīs mērens dienvidrietumu vējš.

22.02.2014 , 13:40

Daumants Vidiņš , LSM


Написать комментарий