90 gadus vecais bijušais Polijas prezidents ir neuzticīgs savai sievai

foto: youtube.com
foto: youtube.com

Bijušā Polijas prezidenta Voiceka Jaruzeļska sieva apsūdzēja savu vīru par laulības pārkāpšanu un domā pieprasīt šķiršanos pēc 53 laulības gadiem. Par to 84 gadus vecā Barbara Jaruzeļska paziņoja intervijā vietējiem MIL.

Pēc viņas vārdiem 90 gadus vecais atvaļinātais ģenerālis stājās intīmās attiecībās ar 50 gadus veco bijušo mājkalpotāju. Pēdējā laikā viņa pilda eksprezidenta kopējas lomu, kurš saņem limfomas ārstniecības kursu.

„Vēl pirms 4 mēnešiem es sagatavoju visus dokumentus saviem advokātiem. Ja mans vīrs neizbeigs attiecības ar šo sievieti, es iesniegšu šķiršanās prasību tiesā”, – paziņoja Barbara. Kā atzina Jaruzeļska, vīrs jau viņu brīdināja, ka nepiekritīs šķirties, – vēsta newsbang.net.

„Es zinu, ka daudzi mūs nosodīs, bet es vairs neļaušu šai sievietei kāpt pāri mūsu mājas slieksnim. Viņa aptina manu vīru ap pirkstu un grib pretendēt uz mantojumu”, – pauž sašutumu politiķa sieva. Turklāt Barbara Jaruzeļska apsūdz ģimenes pavarda grāvēju par „amorālu uzvedību un pārmērīgu aizraušanos ar alkoholu”.

Voiceks Jaruzeļskis bija Polijas prezidents no 1989. gada līdz 1990. gadam. Ar sievu viņi apprecējās 1960. gadā. Līdz šim skandālam viņu laulību uzskatīja par priekšzīmīgu.

Sieva rūpīgi kopa eksprezidentu pēdējo gadu laikā, kad viņa veselība pasliktinājās. Pārim ir 51 gadu veca meita Monika.


Написать комментарий