Septiņas dāvanas īstam vīrietim 23. februārī 4

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Droši vien jūsu draugu, paziņu un tuvinieku vidū atradīsies vismaz viens skaudras vīrišķības piemērs, kuram piemīt dziļa mīlestība pret rūtainu flaneli, kalniem un bagātīgu apmatojumu uz sejas.

Un šis tikai pēc skata skaudrais paraugs pelna dāvanas ne mazāk kā visi pārējie.

Lūk, 7 vienkārši un interesanti varianti, kā padarīt viņu maigāku un mazliet laimīgāku, – vēsta style.rbc.ru

Ogļu sveces

Apgaismos viņa drūmo mitekli un skaudro seju. Un nepārtrauks viņa ciešo sakaru ar dabu.

Sidra ziepes

Roku darba ziepes no mājas ābolu sidra ir brīnišķīgs risinājums pīlingam ar garšvielu pieskaņu. Un āda zem bārdas kļūs mīksta un maiga.

T krekls

Kā zināms, labāki par kalniem var būt tikai kalni, bet labākie T krekli – tikai T krekls ar uzrakstu „Kalni sauc”, jo viņš vienmēr ir gatavs atbildēt uz kalnu aicinājumu. Un atkal ar flaneļa kreklu izskatās vienkārši burvīgi.

Ūsu vasks

Izgatavots ar rokām no dabīgām sastāvdaļām. Ļaus turēt bagātīgo apmatojumu priekšzīmīgā vai pat nedaudz kreatīvā kārtībā.

Gredzens

Nekas tā nedemonstrē stipru vienošanos ar dabu kā koka gredzens. Nekas tā neuzsver vīrišķību kā titāns. Un vispār skaists gredzens.

Kabatlakatiņu komplekts

Lai noslaucītu sviedrus no pieres pēc smaga kāpiena kalnos, notrauktu drupačas no bārdas pēc sātīgām pusdienām pie dabas krūts, kā arī izšņauktos.

Zefīrs ar burbona garšu

Kad īsta vīrieša gars sastopas ar mīkstumu, sanāk šāds zefīrs ar burbona garšu. Ieteicams cept uz ugunskura, kurš iekurts ar paša vīrišķīgajām rokām.

 


Написать комментарий

Slima suņa murgi! Kāds 23. februāris, kur jūs dzīvojat?! Ir pagājuši 23 gadi, kopš nav vairs ne Ļaunuma imperijas, ne tās asiņainās armijas, bet jūs vēl nevarat aizmirst šo slepkavu organizāciju? Idioti.

kas ir 23.februaarii???

nu kauns!!! būtu vismaz šoreiz paklusējuši ar savu sarkanarmijas "vīrišķību", kad tā skaisti tiek Ukrainā demonstrēta pret neapbruņotiem...

23 .februāra garam vislabāk atbilstu iespēja nošaut kādu ukrainas civiliedzīvotāju.

Написать комментарий