J.Lāčplēsis joprojām nav izlēmis, vai piedalīsies Saeimas vēlēšanās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

3.februārī kārtējās preses konferences gaitā, atbildot uz jautājumu, no kuras partijas saraksta Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis startēs Saeimas vēlēšanās, viņš paziņoja, ka lēmums par piedalīšanos Saeimas vēlēšanās vēl neesot pieņemts.

Runājot par to, kāda ir varbūtība, ka pilsētas mērs startēs Saeimas vēlēšanās, Jānis Lāčplēsis atbildēja: „Apspriedīšos ar noteiktiem cilvēkiem, ņemšu vērā pilsētnieku domas, ar dažiem cilvēkiem noteikti šo jautājumu neapspriedīšu un vēlāk pieņemšu lēmumu”.

Atgādināsim, ka uzreiz pēc pašvaldību vēlēšanām 2013.gada vasarā J.Lāčplēsis paziņoja, ka pēc gada plāno atgriezties Saeimā. J.Lāčplēsim galvenais mērķis ir nevis vara Daugavpilī, bet Rīgā, 2.jūnijā ziņoja raidījums „Nekā personīga”. J.Lāčplēsis toreiz atzīmēja, ka no sava saraksta plāno piedalīties Saeimas vēlēšanās, pat ja kļūs par pilsētas mēru. Pēc politiķa vārdiem, pašvaldību vēlēšanas bija pirmais solis pretī Saeimas vēlēšanām, un viņa uzdevums esot organizēt veiksmīgu „Latgales partijas” startu Saeimas vēlēšanās.


Написать комментарий