Ceļotājus uz ASV vilina ar narkotiku tūrēm

foto: nibler.ru
foto: nibler.ru

Tikai mēnesis ir pagājis kopš brīža, kad Kolorādo legalizēja brīvu marihuānas tirdzniecību, bet ASV biznesmeņi jau steidzas uz tā rēķina pelnīt naudu: tūrisma firmas uz šo štatu vilina vieglo narkotiku cienītājus.

Kompāniju vidū, kuras piedāvā šādus pakalpojumus ir My 420 Tours, Spiro Tours, Colorado Rocky Mountain High Tours u.c. Tā, pēdējā tūrisma kompānija piedāvā pieredzējušiem tūristiem atcerēties vētrainos studentu gadus, kuru laikā viņi smēķēja „zālīti”, – vēsta travel.rbc.ru.

Savukārt Spiro Tours mēģina piesaistīt gudrus patērētājus, solot viņiem „elitāras marihuānas tūres”, lai viņi varētu baudīt legalizētās narkotikas drošos apstākļos. Kompānijas pārstāvji sola, ka viņu klienti varēs gan apskatīt skaistās Kolorādo ainavas, gan arī „iegremdēties marihuānas lietošanas kultūrā”.

No 2014. gada 1. janvāra Kolorādo štatā šīs vieglās narkotikas var iegādāties gan štata iedzīvotāji, gan arī tā viesi, kuri ir sasnieguši 21 gada vecumu. Tomēr tās lietot sabiedriskās vietās nav atļauts. Marihuānu var nopirkt speciālos veikalos, bet iestādes, kuras ir līdzīgas Amsterdamas „kafijas šopiem” Kolorādo nevar atrast.     


Написать комментарий