Curiosity nofilmēja, kā no Marsa paceļas gaisā NLO

foto: topnews.ru
foto: topnews.ru

NLO skaidri ir redzams fotogrāfijā, kura ir uzņemta ar vienu no daudzajām NASA Curiosity Marsa izpētes pašgājēja robota fotokamerām.

NLO pētnieki domā, ka, iespējams, ir atraduši ārpus zemes civilizācijas pierādījumus uz Sarkanās planētas. Viņi apgalvo, ka šajā fotogrāfijā ir redzams citplanētiešu kuģa siluets, ziņo The Russian Times, atsaucoties uz izdevumu Daily Mail.

Šis spilgtais objekts kustības laikā atstāja pēdas Marsa debesīs. Video, kuru ir ievietojis viens no interneta lietotājiem, tika paņemts no datu bāzes, kura tiek uzglabāta NASA serveros.

Kā raksta izdevums, NLO parādījās tieši Marsa izpētes pašgājēja robota ceļā 2014. gada 5. janvārī (504. Marsa dienā). Tieši plkst. 23:26:37 to fiksēja kamera, kura atrodas robota priekšpusē. Fotogrāfijā, kura ir ievietota oficiālajā NASA portālā, objekts atrodas mazliet pa labi un izskatās kā gaišs konuss.

Entuziasti, kuri nesen konstatēja dīvaino objektu, nešaubās, ka citplanētieši lido pa Marsa debesīm, raksta "КП". Un nevis vienkārši lido, bet paceļas gaisā, jo NLO, ja to palielina, ir redzama aste, kura ir vērsta uz leju.

„Ja jūs uz to paskatīsieties uzmanīgi, tad redzēsiet, ka aiz tā paliek pēdas. Uz fotogrāfijas tas izskatās tā, it kā kustētos pa labi uz augšu”, – raksta lietotājs, kurš pamanīja neparasto objektu.

Ufologi secināja, ka objekts paceļas gaisā. Lai pierādītu savu versiju, viņi apgalvo, ja NLO būtu meteorīts vai pat komēta, tam būtu aste, kura ir pacelta uz augšu, kā tam jābūt krītošiem ķermeņiem.

Starp citu, par apstiprinājumu tam, ka objekts kustējās, var kalpot fotogrāfija, kuru uzņēma tā pati kamera, bet nedaudz vēlāk – pēc 6 minūtēm un 29 sekundēm. Uz tās NLO jau nav.

Atzīmēsim, ka tas nav pirmais dīvainais objekts, kuru ir fiksējušas Marsa izpētes pašgājēja robota kameras. Vienu no šādiem NLO robots nofotografēja pirmajās atrašanās dienās uz Marsa. 


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий