Bērnu bibliotēka „Zīlīte” izveidoja 2013.gada rekordu grāmatu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada pasākuma nosaukums bija „Lasītāju rekordu grāmata - 2013”, un tajā piedalījās aktīvākie bibliotēkas lasītāji.

Pēc bērnu bibliotēkas vadītājas Annas Pakeres vārdiem, pasākuma gaitā tika apbalvoti čaklākie lasītāji, aktīvākie interneta lietotāji, aktīvākās ģimenes.

Nomināciju vidū bija arī ļoti neparastas nominācijas. Piemēram, nominācijā ”Visneatlaidīgākais informācijas meklētājs” tika apbalvota Anastasija Kurčenko, savukārt „Jaunākais lasītājs” Deniss Kosihs ir tikai 2.5 gadus vecs, taču bibliotēkā kopā ar māmiņu viņš jūtas kā mājās, zina kādas grāmatas vēlas izlasīt, aplūkot, izpētīt.

2013.gadā nominācijā „Visapmeklētākais pasākums” balvu ieguva bibliotekārā stunda „E – grāmatu pasaulē”, bet aktīvākie pasākumu apmeklētāji bija Daugavpils Centra vidusskola un Daugavpils 12. pirmsskolas izglītības iestāde.

Visveiksmīgākais konkurss bija „Mana pasaka Latvijai”, kurā piedalījās pirmsskolu un sākumskolu bērni, īpaši pārsteidza pirmsskolēnu aktīvā dalība šajā konkursā. Visaktīvāk konkursā piedalījās 3.vidusskolas un Saskaņas pamatskolas skolēni, 24. pirmsskolas izglītības iestādes audzēkni.

Bibliotēkas sestdienu klubiņa „Brīvdienas bez garlaicības” darbība un panākumi 2013.gadā bija iespējami pateicoties ģimenēm, kuras aktīvi piedalījās ne tikai nodarbībās, bet arī iesaistīja citas ģimenes bibliotēkas pasākumos.

Minētie rekordi tika iekļauti „Rekordu grāmatā”, kura ir pieejama bērnu bibliotēkā.

Bibliotēkas darbinieki sirsnīgi pateicas visiem bibliotēkas klientiem par aktivitāti un cer uz viņu piedalīšanos arī šī gada pasākumos.


Написать комментарий