Kas var provocēt stresu vīriešiem?

foto: momscorp.ru
foto: momscorp.ru

Sieviešu skaistums provocē vīriešu stresu.

Spānijas zinātnieki apgalvo, ka saskarsme ar skaistu sievieti vīrietim var beigties ar stresu. Izrādās, ka piecu minūšu ilga saskarsme ar skaistu sievieti prasa no vīrieša organisma lielu spēku un enerģijas patēriņu. Speciālisti apgalvo, ka adrenalīna daudzums, kuru vīriešu virsnieru dziedzeri izdala saskarsmes laikā ar skaistu sievieti, ir salīdzināms ar tā izdalīšanos lēciena ar izpletni laikā, vēsta ārzemju mēdiji.

Zinātnieki veica pētījumu, kura gaitā brīvprātīgajiem vīriešiem bija jātiekas ar skaistām sievietēm. Pētījuma rezultāti parādīja, ka jaunas un skaistas sievietes klātbūtne vīrietim ļoti bieži ir stimuls aplidošanai, kura savukārt provocē vīrieša organismā paaugstinātu adrenalīna līmeni. Speciālisti pierādīja, ka stiprāk par citiem šādā situācijā cieta tieši tie vīrieši, kuri jau bija precēti vai viņiem bija ilgstošas attiecības ar skaistu sievieti, – vēsta telegraf.com.ua.

Pastāvīga stresa stāvoklis noved pie tā, ka vīrieši arvien biežāk kļūst par dažādu saslimšanu upuriem. Pēc zinātnieku domām regulārs paaugstināts adrenalīna daudzums vīrieša organismā var novest pie tādām slimībām kā hipertonija un diabēts, kā arī kļūt par impotences iemeslu.


Темы: , , , ,
Написать комментарий