Apstiprināšanai izvirzītas kandidatūras triju Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju amatam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

5.decembrī Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas locekļi atbalstīja un nodeva izskatīšanai Domes sēdē lēmumus par triju jaunu Daugavpils pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju iecelšanu.

Komitejas locekļi atbalstīja Vijas Larionovas, kura šobrīd ir 20.pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece, iecelšanu 2.specialās pirmskolas izglītības iestādes vadītājas amatā, Žannas Stašānes (šobrīd viņa ir 12.pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece) iecelšanu  3.pirmskolas izglītības iestādes vadītājas amatā Jekaterinas Jankovskas (4. un 2.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes, 9.pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece) iecelšanu  4.specialās pirmskolas izglītības iestādes vadītājas amatā.

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova paskaidroja, ka saskaņā ar Domes priekšsēdētāja rīkojumu bija izveidota komisija, kura izsludināja konkursu uz vakantajām vietām, izvērtēja kandidātus un nodeva lēmumus izskatīšanai Domes deputātu sēdē. Pēc komisijas domām, visas izvirzītas kandidatūras atbilst prasībām. Pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis pretendentes raksturoja ļoti labi.

Komitejas deputātiem jautājumu kandidātēm nebija. Gala lēmumu par jaunu pirmsskolas izglītības iestāžu vadītāju iecelšanu pieņems deputātu sēdē 12.decembrī.

Atgādināsim, ka 2.specialās pirmskolas izglītības iestādes vadītāja Zoja Ketlere un 4.specialās pirmskolas izglītības iestādes vadītāja Jeļena Bakša aizgāja pensijā, bet 3.pirmskolas izglītības iestādes vadītāja Ludmila Dimitrijeva pārcēlās uz ārzemēm. 


Написать комментарий