Dagdas novada volejbolistu sasniegumi

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

Latgales reģiona skolēnu sporta spēļu ietvaros 21.novembrī Preiļos notika volejbola sacensības vidusskolām, ziņo Dagdas novada portāls.

Dagdas novadu pārstāvēja Dagdas vidusskolas jaunieši un Ezernieku vidusskolas jaunietes.

Jauniešiem piedalījās 6 komandas, kuras spēlēja divās apakšgrupās. Savā apakšgrupā Dagdas vidusskolas volejbolisti uzvarēja Sventes un Nautrēnes vidusskolas komandu un pusfinālā Dagdas sportisti uzvarēja Daugavpils Krievu vidusskolas-licēja komandu. Gala rezultātā mūsu jauniešiem par pirmo vietu bija jācīnās ar Viļakas vidusskolu, rezultātā par čempioniem kļuva Viļakas komanda. Dagdas sportisti ieguva sudraba medaļas. Daugavpils Krievu vidusskola-licejs ieguva bronzas medaļas.

Jaunietēm arī piedalījās 6 komandas. Ezernieku vidusskolas sportistes savā apakšgrupā ieguva 2.vietu un turpināja cīnīties par godalgām. Pusfinālā jaunietes piekāpās Preiļu vidusskolas volejbolistēm, bet cīņā par 3.vietu Ezernieku komanda bija pārāka pār Baltinavas vidusskolas komandu. Līdz ar to Ezernieku vidusskolas sportistēm (Jekaterina Giceviča, Daina Vaivode, Laila Vaišļa, Linda Vaišļa, Diāna Jakovļeva, Kristīne Jevsejeva, Irīna Fadejeva, Loreta Dārzniece) bronzas medaļas, sudrabu ieguva Preiļu VĢ komanda un par čempioniem kļuva Daugavpils 3.vidusskolas komanda.

14.novembrī notika Dagdas novada volejbola sacensības.

Vidusskolas grupas jaunieši

1.vieta Ezernieku vidusskola

2.vieta Dagdas vidusskola

Vidusskolas grupas jaunietes

1.vieta Ezernieku vidusskola

2.vieta Dagdas vidusskola

Pamatskolas grupas zēni

1.vieta Ezernieku vidusskola

2.vieta Andrupenes pamatskola

3. Dagdas pamatskola

Pamatskolas grupas meitenes

1.vieta Ezernieku vidusskola

2.vieta Asūnes pamatskola

3.vieta Andrupenes pamatskola.


Написать комментарий