BMW divu mēnešu laikā pārdeva i8 hibrīdus par gadu uz priekšu

foto: rusauto.net
foto: rusauto.net

Pirms diviem mēnešiem Frankfurtes autosalonā debitēja hibrīda BMW i8 sērijas versija.

No tā brīža kompānija BMW saņēma šī modeļa pasūtījums gadam uz priekšu. Tomēr vēl nav zināms, cik BMW i8 hibrīdi katru gadu tiks izlaisti. Uz jautājumu par hibrīdu skaitu gadā BMW pārstāvis tikai atbildēja, ka elektromobili i3 pasūtīja 10 tūkst. cilvēku, – ziņo rusauto.net.

Atgādināsim, ka BMW i8 komplektē ar hibrīda spēka iekārtu, kuras summārā jauda sastāda 362 zirgspēkus. Benzīna 3 cilindru turbomotors ar 1,5 l tilpumu rada 231 zirgspēku jaudu. Pārējo jaudu nodrošina elektromotors, kurš ir komplektēts ar litija akumulatoriem. Kopā ar spēka iekārtu strādā 6 pakāpju automātiskā transmisija.

Pēc kompānijas BMW datiem tās hibrīds spēj uzņemt ātrumu līdz 100 km/h 4,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ierobežots ar atzīmi 250 km/h. Summārā hibrīda gaitas rezerve sastāda 500 km/h. Tikai ar elektrību jaunums var nobraukt ar ātrumu 120 km/h bez papilduzlādes 35 km.

Hibrīda BMW i8 cena sākas ar 120 tūkst. eiro. Tā ir modeļa cena, kuru pārdod Vācijā. Pasūtītājiem hibrīdus sāks piegādāt 2014. gada pavasarī. 


Темы: , , , , ,
Написать комментарий