5 negaidītākie zvaigžņu noslēpumi

foto: dayevents.ru
foto: dayevents.ru

Interneta tīklā parādījās pirmais filmas „Tumšie noslēpumi” kadrs ar Holivudas zvaigzni Šarlīzu Teronu. 

Aktrise atzīstas, ka kļūt populārai viņai palīdzēja smagā bērnība, kuru viņa nav aizmirsusi. Lūk, 5 negaidītākie zvaigžņu noslēpumi, – vēsta sobesednik.ru.  

1. Šarlīzas Teronas māte nogalināja viņas tēvu

Skaistā aktrise, kura kļuva par „Oskara” īpašnieci, visu dzīvi slēpa briesmīgo savas biogrāfijas faktu. Kad nākamajai zvaigznei bija 15 gadi, viņas tēvs – alkoholiķis izraisīja ģimenes kautiņu. Aizstāvot sevi un meitu, Šarlīzas māte paņēma bisi un nošāva vīru bērna acu priekšā. Tiesa neatzina sievietes vainu. Bet Terona nekad neafišēja šo notikumu, apgalvojot, ka tēvs gāja bojā auto negadījumā. Interesanti, ka pērn mājā, kurā notika traģēdija, tika zvērīgi nogalināts tās īpašnieks.

2. Džeks Nikolsons uzskatīja savu māti par vecāko māsu

76 gadus vecais Holivudas Kazanova, kurš atrodas dzīvo seksa leģendu sarakstā, apgalvo, ka dzīves laikā ir pārgulējis vairāk nekā ar diviem tūkstošiem sieviešu. Viņš bija precējies tikai vienu reizi, bet viņam ir pieci dažādu sieviešu bērni.

Nikolsona liktenis ir līdzīgs psiholoģiskā trillera sižetam. Kad zvaigznei bija 37 gadi, viņš negaidīti uzzināja, ka sieviete, kuru viņš uzskatīja par savu māti, patiesībā ir viņa vecmāmiņa. Bet tā, kuru viņš uzskatīja par vecāko māsu, ir viņa īstā māte. Kāda bija pirmā vīrieša reakcija, kurš uzzināja ģimenes noslēpumu, grūti iedomāties. Tomēr, kad viņš atjēdzās, radinieki viņam paskaidroja iemeslu. Izrādījās, ka Džeka māte palika stāvoklī ļoti agri bez vīra. Bet tas varēja sabojāt ģimenes reputāciju. Tad Nikolsona vecmāmiņa aizveda meitu tālāk no pilsētas, kurā viņi dzīvoja, bet, kad atgriezās, nodēvēja zēnu kā savu dēlu.

Patiesību atklāja reportieri, kad sāka rakņāties zvaigznes pagātnē. Žēl, ka tad, kad viņš to uzzināja, māte jau bija mirusi.

3. Aktieris Endijs Garsija piedzima kopā ar dvīņu brāli, kurš bija piestiprināts pie viņa pleca

Tenisa bumbiņas lieluma ķermeni atdalīja ķirurģiskā ceļā, tādēļ Endijam ir palikusi rēta.

4. Madonna baidās, ka viņu pavairos

Tehnoloģijas nestāv uz vietas un, iespējams, nākotnē mēs varēsim klonēt sevi vai mirušos priekštečus ar DNS palīdzību, kuru satur parasts mats.

Lūk, kādēļ dziedātāja nolēma sevi nodrošināt pret nesankcionētu klonēšanu. Madonna pieņēma darbinieku, kurš burtiskā nozīmē tīra zvaigznes pēdas. Viņš seko tam, lai dziedātājas atrašanās vietās nepaliktu viņas ādas, siekalu, nagu un matu daļiņas. Zvaigzne zina, ja agrāk cienītāji varēja nozagt personīgo lietu, kura viņai pieder, tad tagad viņi meklē viņas ķermeņa fragmentus.

5. Džonijs Deps palaida kosmosā iemīļotā rakstnieka pīšļus

Romānu „Bailes un naids Lasvegasā” un „Ruma dienasgrāmata” autors Hanters S.Tompsons bija pazīstams kā liels narkotiku un izlēcienu cienītājs. Abās filmās tēloja Džonijs Deps. Aktieris tā saplūda ar rakstnieka pasaules uzskatu un dzīvesveidu, ka, kad viņš 67 gadu vecumā 2005. gadā iešāva sev galvā, noguris cīnīties ar slimībām, Džonijs uzņēmās misiju apglabāt Hanteru saskaņā ar viņa testamentu. Pēc rakstnieka ķermeņa kremēšanas pīšļus ielādēja speciāli uzbūvētajā lielgabalā un ar šāvienu palaida stratosfērā. Pasākumu finansēja Deps.


Написать комментарий