Volgogradas apgabalā tiesu izpildītāji izveda no dzīvokļa 8 kravas automašīnas atkritumu

foto: ekrānuzņēmums no video
foto: ekrānuzņēmums no video

Piekrāmētais vienistabas dzīvoklis dzīvojamajā mājā pārvērtās par žurku, peļu un mušu inkubatoru, bet ienākt kāpņu telpā nebija iespējams smirdoņas dēļ.

Tiesībsargājošajos orgānos vērsās kaimiņi ar sūdzībām par dzīvokļa saimnieci, kura savu mājokli pārvērta par mēslu kastes atradumu krātuvi. 50 gadus vecā psihiski slimā sieviete piebāza sava mājokļa kvadrātmetrus ar atkritumiem tā, ka pat nevarēja atvērt savas ieejas durvis. Pēdējā laikā krāmus nācās bāzt pa logu, – vēsta lifenews.ru.

Atkritumu savācēja dzīvoklī nedzīvo. Viņu nereti var sastapt dažādās pilsētas daļās, vācot materiālus savai kolekcijai. Tā ka pilnīgi iespējams, ka pēc kāda laika tiesu izpildītājiem atkal nāksies pārkvalificēties par krāvējiem kārtējo atkritumu izvešanai.

Patlaban dzīvoklis ir iztīrīts. Tajā var dzīvot. Bet neviens nav apdrošināts pret to, ka saimniece atkal to piekrāmēs. Tad atkal tiks pieņemts jauns tiesas lēmums un notiks darbības, kuras ir analoģiskas veiktajām, – Life News komentēja Volgogradas apgabala tiesu izpildītāja pienākumu izpildītājs Vadims Supruns.


Написать комментарий